• Novinky

            • Slávnostné otvorenie školského roka 2021/2022

            • 31. 8. 2021
            • Slávnostné otvorenie školského roka 2021/2022 sa uskutoční dňa 2. 9. 2021  o 9.00 hod. v triedach.

              V záujme zaistenia bezpečnosti a ochrany zdravia žiakov sa pri vstupe do školy bude vykonávať ranný filter. Pri nástupe do školy žiak prinesie Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti podpísané zákonným zástupcom, pokiaľ ho zákonný zástupca žiaka neodoslal prostredníctvom EduPage. Žiak a zamestnanec musí mať prekryté horné dýchacie cesty počas celého vyučovania podľa aktuálne platnej vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva SR.

              Nikto s príznakmi infekcie dýchacích ciest, ktoré by mohli zodpovedať známym príznakom ochorenia COVID-19 (neprimeraná únava, bolesť hlavy a tela, zvýšená telesná teplota, kožná vyrážka, nádcha, bolesť hrdla, strata čuchu a chuti, kašeľ, sťažené dýchanie, známky ochorenia tráviaceho traktu bolesť brucha, vracanie, hnačka), ako aj inej infekčnej choroby nesmie vstúpiť do priestorov školy a školského zariadenia. Pri výskyte týchto príznakov je potrebné telefonicky kontaktovať lekára. 

            • Spoznaj Trebišov behom - Charity run 2021

            • 23. 8. 2021
            • Dňa 22.08.2021 sa v Trebišove konalo bežecké podujatie Spoznaj Trebišov behom – Charity run, na ktorom súťažil aj team našej školy v zložení: PaedDr. Jozef Vasilišin (5 km), Marko Fábry III.C (5 km), Dominika Bereščíková IV.G (5 km), Laura Ferková III.G (5 km), Barbara Andrejčákova III.M (3 km), Katka Kočerhová III.C (3 km),  Ondruš Dominik III.A (3 km) a Sabo Daniel III.A (3 km). Preteky boli náročné, bežalo sa za horúceho počasia, no naši študenti sa nestratili a v silnej konkurencii (cca 550 účastníkov) podali skvelé výkony. Barbara Andrejčáková potvrdila perfektnú bežeckú formu a v behu na 3 km v kategórii ženy obsadila 1. miesto a obhájila tak prvenstvo z roku 2020. Gratulujeme. 

              Naša škola je partnerom tohto podujatia a pomáha pri zabezpečovaní jeho bezpečnosti. Študenti odboru ochrana osôb a majetku: Samuel Švanda, Marko Tomašík, Jakub Balaščák (všetci III.M) Leon Tóth, Vanesa Himaľová, Kristína Kovalčíková (všetci IV.A) Šimon Molnár (III.C) podali pomocnú ruku organizátorom, za čo im patrí vďaka.  

              Za  všetky tieto aktivity bola naša škola ocenená ako Naj škola tohto behuĎakujeme